Contacte i Bio

info@landofcoconuts.com

Land of Coconuts navega entre el pop optimista i el rock amb coloracions power pop. El seu so es caracteritza per les bases heterogènies, les guitarres contundents, l’ús de sintetitzadors i unes lletres que barregen diferents mirades sobre la realitat que ens envolta i les relacions que hi construïm.

El grup edita el seu primer LP titulat Mondays’ Tales (autoeditat) el 2015 i el 2018 el seu segon àlbum Playtime (Segell Microscopi). En aquestes mateixes dates publica dos senzills en català: Silenci (autoeditat, 2015) i Les Hores (Microscopi, 2018).

El 2022 Land of Coconuts llença el seu tercer treball d’estudi titulat Vɘritats (Right Here Right Now), el qual conté vuit temes cantats íntegrament en català. En aquest disc la banda aprofundeix en el seu so, el qual porta a un terreny més electrònic i dota de majors registres vocals, però sense perdre la contundència de les seves guitarres.

Un any després de la publicació de Vɘritats, Land of Coconuts presenta un nou senzill titulat Puc ser fàcil (Right Here Right Now), una cançó amb pinzellades de rock, pop electrònic i dance. El senzill, produït i barrejat per Enric Peinado, és un ballable que parla del oferiment i el desig més primari en una nit de bogeria. La cançó t’agafa entre les cames i t’arrossega directament a la
pista de ball.